JOVELLS-MIQUEL

roser LA COMUNIÓ DE LA ROSER RAMIS. monts LA MONTSERRAT CASES I L'EUGENI JOVELLS. 1898 MANEL JOVELLS OLCÓS. L'ANY 1898. boda LA BODA DE LA MONTSERRAT CASES I L'EUGENI JOVELLS.
elviraramon ELVIRA FARRAN SALLA I RAMON MIQUEL pareelviramiquel JOSEP FARRAN, PARE D' ELVIRA FARRAN SALLA. 1925a MIQUEL I RAMONA JOVELLS COSTAFREDA, L'ANY 1925 comutot TOTS EL DE LA MEVA COMUNIÓ.
comun LA COMUNIÓ DE JOSEP MARIA JOVELLS I MIQUEL. JOSEP MIQUEL, JOSEP Mª, CARME MIQUEL I RAMON JOVELLS. paremili RAMON JOVELLS COSTAFREDA. padrimili EN JOSEP MIQUEL I FARRAN. bodagerm LA BODA DE RAMON JOVELLS COSTAFREDA.
bodasols CARME MIQUEL I FARRAN I RAMON JOVELLS COSTAFREDA. mareiramona LA CARME I LA RAMONA MIQUEL I FARRAN. elviramagda ELVIRA FARRAN I MAGDALENA MIQUEL AL BALCÓ DE CAL FARRÉ. comuramon LA COMUNIÓ DE RAMON JOVELLS I MIQUEL AMB LA FAMILIA.
contmaneram CONXITA, MANEL I RAMON JOVELLS. ermita1 UN ANY MÉS TOTS A L' ERMITA. ermita2 A L' ERMITA LA FAMILIA MIQUEL. carme1 CARME MIQUEL I FARRAN.
gruprjovells1 RAMON JOVELLS COSTAFREDA AMB COMPANYS DE L' ESCOLA. isabel LA BODA DE L'ANTONI RAMIS I SABEL MIQUEL FARRAN. ramdol ISABEL JOVELLS I RAMON RAMIS. eleuter LA PEPETA ORONICH I MIQUEL I L' ELEUTERI VILELLA.
pepeta LA PEPETA ORONICH I LA ROSER RAMIS. artesa RAMONA I JOSEP Mª ORÓ I MIQUEL. magcar LA CARME I LA MAGDALENA MIQUEL I FARRAN. ramros LA RAMONA ORÓ I MIQUEL I LA ROSER RAMIS I MIQUEL.
fami A LA BODA DE L'EUGENI JOVELLS: CARME MIQUEL, Mª PILAR JOVELLS, CONXITA SOLÀ, DOLORS JOVELLS, JOSEP MIQUEL, RAMON JOVELLS, PRUDENCI JOVELLS, MARIA MATEU, MANUEL VILELLA, RAMONA JOVELLS, RAMON VILELLA, CONCEPCIÓ PERE, MIQUEL JOVELLS I ELEUTERI VILELLA. ELS DOS NENS: IMMA I XAVIER VILELLA. fami1 SALVADOR, MANEL, CONXITA, RAMON I JOSEP Mª JOVELLS. comuramo LA COMUNIÓ DE RAMONA ORÓ I MIQUEL A ARTESA DE LLEIDA. MAGDALENA MIQUEL, RAMONA ORÓ I RAMON ORÓ. totsmiquel FAMILIA MIQUEL - FARRAN L'ELVIRA FARRAN I EL RAMON MIQUEL AMB ELS SEUS FILLS: ISABEL, JOSEPET, ANTONIETA, MAGDALENA, RAMONA, RAMONET I CARME.
claudicar LA CLAUDIA PONS I LA CARME MIQUEL. grupx HI HA LA CARME MIQUEL , LA CLAUDIA PONS ... I LA NENA LA RAMONA ORÓ. grupc CARME MIQUEL, MARIA "ADELADIA" I LA CARME "GEPET". grupb HI HA LA CARME MIQUEL, LA MARIA "ADELADIA", ....
amanel MANEL JOVELLS rjovellsS RAMON JOVELLS COSTAFREDA I..... ermita7 UNA ALTRA VEGADA A L'ERMITA. ermita8 DINAR FAMILIAR L' ERMITA.
dolorsmanel DOLORS JOVELLS I MQUEL. mariaroser LA ROSER RAMIS I MIQUEL AMB LA MARIA ORONICH I MIQUEL. totscomunio LA COMUNIÓ DE RAMON JOVELLS I MIQUEL. 11111940 RAMON JOVELLS COSTAFREDA, A L' ÀFRICA FENT LA MILI.
padri4 L' UNIFORMAT JOSEP MIQUEL I FARRAN. mundeta NO HO VEIG CLAR. venancia LA VENACIA ? I EL JOSEP MIQUEL. rramis RAMON RAMIS I MIQUEL.
ororamona JOSEP MIQUEL I FARRAN AMB LA RAMONA ORÓ I MIQUEL. ramclaucarm RAMONA MIQUEL, CARME MIQUEL I LA CLAUDIA PONS. ororamona1 LA RAMONA ORÓ I MIQUEL. carmeborg Mª CARME I JOSE MIQUEL.
ramporcar LA RAMONA MIQURL, (?) I LA CARME MIQUEL. pepetacocarme NO HO SÉ. roser1 LA ROSER RAMIS I MIQUEL. grupet MARIA "ADELADIA", MARIA SALA "PATXESC,CARME "EUGENIA", CARME MIQUEL "FARRÉ", LA NENA ? I LA MARIA "NAVARRO".
ramoncarme1 CARME MIQURL I RAMON JOVELLS COSTAFREDA. roser2 CARME I ISABEL MIQUEL A LA COMUNIÓ DE LA ROSER RAMIS. africa RAMON JOVELLS COSTAFREDA, A L' ÀFRICA. ramonajosep LA RAMONA I EL JOSEP Mª ORÓ I MIQUEL.
nohose MANEL JOVELLS OLCÓS, DOMINICA COSTAFREDA BARBERÀ I LA SEVA GERMANA. rjovellscost RAMON JOVELLS COSTAFREDA. pepito TOTS A L' ESGLÉSIA A LA BODA DE LA PILAR JOVELLS. bodapepito LA BODA DE PEPITÓ CURCÓ I PILAR JOVELLS.
pepitoboda LA BODA DEL PEPITÓ CURCÓ I LA Mª PILAR JOVELLS. bodapepito1 LA PILAR JOVELLS I ELS NENS DE LA BODA. bodapepito2 Mª ISABEL, JOSEP MARIA JOVELLS I RAMON MATEU. pepito3 MANEL, Mª PILAR I JOSEP Mª JOVELLS.
irene DOLORS MATEU I JOSEP Mª JOVELLS. LA DEL COTXET ES LA IRENE CURCÓ. SETEMBRE DE 1966. color0 CARME MIQUEL I LES ANTIGUES CENTRALS DE TELÈFONS. color1 L'ESLISA "MANOLA", LA RAMONA "DE L'EUSEBIA", LA BALBINA BERNAUS, LA CARME MIQUEL I L'ANTONIETA MIQUEL. ABAIX: LA VIRGINIA, LA MARIA "DE CAL VICTOR", ISABEL MIQUEL I LA MILAGROS "DE CAL BOTAM". ordre01 JOSEP Mª JOVELLS I MIQUEL.
ordre03 JOSEP Mª JOVELLS PRACTICANT ESPORT PEL BALCÓ DE CASA. ordre04 LA TÍPICA LLETERA PER ANAR A COMPRAR LA LLET. JOSEP Mª JOVELLS I MIQUEL. ordre06 RAMON I JOSEP Mª JOVELLS I MIQUEL. balco ELVIRA FARRAN SALLA, AL BALCÓ DE CAL FARRÉ.
marxapeu0070 RAMON RAMIS MIQUEL A LA MILI. EL DE LA DRETA. cami0001 ELS TRES DE DALT RAMON RAMIS I MIQUEL, MARIA ORONICH I MIQUEL, CARME MIQUEL I FARRAN. EL DISFRASAT RAMON JOVELLS I MIQUEL, ELS DEMÉS NO HO SÉ. EL MÉS PETIT SEMBLA JOSEP Mª JOVELLS. escanear0001 jOSEP Mª ORÓ I MIQUEL escanear0006 RAMONA ORÓ MIQUEL, MARIA ORONICH MIQUEL, JAUME BERNAUS "CANDO" I EL NEN JOSEP Mª JOVELLS. 1959
escanear0007 RAMON ORONICH I MIQUEL, ROSER RAMIS I MIQUEL I MARIA ORONICH I MIQUEL. Maig1965a RAMON JOVELLS COSTAFREDA, CARME MIQUEL I FARRAN I JOSEP Mª I RAMON JOVELLS I MIQUEL. MAIG 1965. Maig 1965b RAMON ORÓ I MAGDALENA MIQUEL A LA BODA DE LA DOLORS JOVELLS I RAMON RAMIS L'ANY 1965. Maig1965 ROSER RAMIS I MIQUEL, SALVADOR JOVELLS I PERE I RAMONA ORÓ I MIQUEL A LA BODA DE LA DOLORS JOVELLS I RAMON RAMIS. MAIG 1965.
Maig1965c ROSER RAMIS MIQUEL I RAMON ORONICH I MIQUEL. MAIG 1965. Maig1965d BODA DE DOLORS JOVELLS. RICART, GENARO I Mª ROSA MATEU, MANEL I JOSEP Mª JOVELLS I RAMON i Mª DOLORS MATEU. MariaOronich RAMONA ORÓ, Mº TERESA BELLET I FELIP CUADRAT A L' ERMITA. Boda Ramon Paquita BODA RAMON JOVELLS I PAQUITA CABELLO.